Hjem -- Ingen kjenner din Iveco bedre enn oss!

Ingen kjenner din Iveco bedre enn oss!

Maskin & Auto Service har forhandlet Iveco i Rogaland siden 1988, og er i dag Iveco-forhandler også for Agder-fylkene. Som autorisert verksted og forhandler får du hos Maskin & Auto Service garantert førsteklasses kvalitet og profesjonell service. 

 

Din partner innen nyttekjøretøy og anleggsutstyr

Maskin & Auto Service AS har forhandlet Iveco i Rogaland siden 1988, og er i dag Iveco-forhandler også for Agder-fylkene. Som autorisert verksted og forhandler er du hos Maskin & Auto Service AS garantert førsteklasses kvalitet og profesjonell service. Ingen kjenner din Iveco bedre enn  oss!

Vi er autorisert verksted for DAF i Rogaland. Vårt søsterselskap, Maskin & Auto Service Sør AS i Kristiansand, er forhandler og servicepunkt for MAN i Agderfylkene.

Maskin & Auto Service AS er autorisert verksted, påbyggerverksted og komplett bremseverksted. Vår anleggsavdeling yter dessuten service, vedlikehold og reparasjoner på anleggsutstyr- og maskiner, både på verkstedet og ute i felten.

Vi er autorisert forhandler av PAT Krügers elektroniske veie- og kontrollsystemer, og foretar service og vedlikehold, reparasjon og installasjon av slikt utstyr på blant annet lastebiler, anleggsmaskiner, kraner, mobilkraner og gaffeltrucker.

Staben består av dyktige salgskonsulenter, verksmester, fagutdannede bilmekanikere, samt spesialiserte fagfolk på anleggsmaskiner, hydraulikk- og kompressoranlegg.

Vi tilbyr dessuten 24 timers utrykningstjeneste fra to fullt utstyrte servicebiler.

 

Velkommen til Maskin & Auto Service!

 

TELEFON:

51 63 73 83

DØGNVAKT:

+47 934 42 183

SERVICEPUNKT

   

FORHANDLER

YRKESSJAFØR